понеделник, 11 юни 2012 г.

За детските зъбки – важна тема в Училище „Родители“


На 13-ти юни (сряда) ще се проведе поредното безплатно занятие на „Училище Родители“ в Мега Мол Русе. То ще започне в 11.00 часа и отново е достъпно за всички настоящи и бъдещи родители, желаещи да отглеждат грамотно своите деца.


Лекцията ще води д-р Веселина Дукова, стоматолог, а темата ще бъде: „Бебетата и зъбките“. Малцина родители са наясно как да се грижат за зъбите на децата си и да възпитат у тях правилно отношение към хигиената на устата. Зъбките са изключително важна и в началото болезнена тема, защото израстването им е свързано с немалко проблеми за бебетата, което пък поражда притеснения у родителите. Д-р Дукова ще даде ценна информация как да облекчите страданията на малчугана и какви грижи да полагате, за да порастне вашето дете със здрави и красиви зъби.

Програмата на Училище „Родители“– Русе за юни месец отново е изпълнена с полезни теми, презентации и съвети за младите и любознателни родители! „Училище с продължение“ ще има и този месец – на 20-ти юни от 18.00 часа, като по темата „Ранно детско развитие“ ще може да се консултирате с психолога на учлището – Веселина Тончева.   

За актуална информация от Училище „Родители“ – Русе следете www.zavasroditeli.com.

За да се запишете за участие в безплатното Училище за бъдещи родители, изпратете мейл на адрес almapr@abv.bg с името си или се обадете на тел. 0887999987.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар