вторник, 11 май 2010 г.

КОМИСИЯ ЕНДУРО ще отличи най-добрите постижения при отразяване на тазгодишния републикански Ендуро шампионат


Комисия Ендуро има удоволствието да обяви конкурса „Ендуро за всички” за журналистически принос при отразяването на тазгодишния републикански Ендуро шампионат.

Конкурсни материали ще се приемат в следните категории:
1.      Печатни медии
2.      Телевизии
3.      Радиостанции
4.      Интернет медии

Материалите трябва да отразяват или отделен кръг от шампионата или целия шампионат, като предимство ще имат материалите, които покриват и 6-те етапа.

Една от целите на конкурса е да покаже колко атрактивен и зрелищен спорт е Ендурото. Другата цел е да се популяризира този сравнително непознат спорт сред повече хора. 

Най-добрите постижения ще бъдат определени от компетентно жури, в чийто състав влизат: Иво Цветанов, Генерален секретар на Българска федерация по мотоциклетизъм; Калин Кулев, Председател на Комисия Ендуро и Александрина Колева, Алма PR и маркетинг агенция. Сред критериите, по които журито ще оценява конкурсните материали, са: информативност, познаване на спецификите на ендурото, творчески и нестандартен подход към темата, обективност и аналитичност. 

Победителите във всяка една от категориите ще станат носители на Голямата награда „Ендуро за всички”. Те ще получат специална грамота и награди. Във всяка от категориите ще бъдат определени подгласници.

След края на всеки кръг кандидатите трябва да изпращат своите авторски материали (публикувани или излъчени в периода на шампионата) или да изпратят целия пакет материали за участие след финала на шампионата. 5-ти ноември е последната дата, на която ще се приемат материали за участие в конкурса. Всеки журналист може да кандидатства с до осем свои материала. Наградите „Ендуро за всички” ще бъдат връчени на специална церемония по време на годишното награждаване на Българска федерация по мотоциклетизъм в края на 2010 година. 

За участие в конкурса изпращайте вашите материали на pr@almapr.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар