сряда, 26 май 2010 г.

Спортал стана медиен партньор на Ендуро шампионата

Радостни сме да ви представим новия медиен партньор на Републиканския шампионат по Ендуро - спортния портал Sportal.bg!

Скоро на сайта очаквайте галерия с най-атрактивните снимки от първи и втори кръг на Ендуро шампионата. В Спортал може да следите най-актуалните новини, свързани с Ендуро, класиране в състезанията, предстоящи събития и разбира се - снимков и видео материал от кръговете до края на годината.
- - -

"Спортал ви предоставя новините от света на спорта, такива, каквито са. Професионален екип от журналисти работи денонощно, за да не пропуснете изявите на любимите си спортисти. При нас може да намерите над 250 новини дневно, предоставени Ви чрез най-съвременните технологии.

Нашата цел е да предоставяме интересна, актуална и достоверна информация, включваща широк спектър от спортни теми. Ние сме винаги на мястото на събитието и го следим вместо Вас. За нас няма значение дали става въпрос за местен турнир или за световно първенство. Ако в него участва любимият Ви отбор или спортист, ние сме там и предаваме за Вас.

При нас всеки фен ще намери нещо за себе си – новини, коментари, анализи, статистика и интервюта с най-интересните личности от света на спорта – състезатели, треньори и фенове."

Няма коментари:

Публикуване на коментар