вторник, 12 октомври 2010 г.

МОТО ФЕСТ Шумен 2010

Вече пет години в последните дни преди зимата Шумен става свидетел на един мотоциклетен спектакъл осигурен от най-добрите офроуд мотоциклетисти на две и четири колела състезаващи се в Републиканския Шампионат по Ендуро.

Вече пет години МСК Шумен и организационния комитет провеждат финалния кръг от шампионата в града и правят шуменци съпричастни с магията и очарованието на този спорт.

Тридневното шоу доставящо изключителни емоции за участници и публика в последните три поредни години бе признато и наградено от БФМ (Българска Федерация по Мотоциклетизъм) за “Най-добро състезание на годината”.

В шестата година, традицията не само ще се запази. Шестата година ще постави ново начало!
През 2010г, освен както винаги финален кръг от националния шампионат, Ендуро Шумен ще бъде и кръг от Източно – Европейския. И това далеч не е всичко. Ендуро Шумен ще прерастне в истински МОТО-РОК ФEСТИВАЛ включващ състезанието от трите шампионата, класически мотосъбор – закриване на сезона и рок концерт в центъра на града!

Една наситена със събития тридневна програма, която ще държи “на крака” публиката от старта до финала. На този адрес www.enduroshumen.com можете да намерите всички подробности около мероприятието!

Няма коментари:

Публикуване на коментар