понеделник, 18 октомври 2010 г.

Попитайте ни и ние ще ви кажем колко „умна” може да стане вашата къща!


Фирма „Електро Груп” ЕООД стана представител и дистрибутор на продуктите и услугите, предлагани от „Нет.Хоум Електроникс” ООД. 

Продуктите на Нет.Хоум Електроникс, които ви предлага „Електро Груп” ЕООД, са изключително лесни за инсталация и употреба. Системите за автоматизация, сигурност и безопасност в жизнената среда на човека (дом, офис, ресторант, хотел, сграда) са достъпни за всеки, който желае да си осигури комфорт. За да направите дома си „умен” не е необходимо допълнително окабеляване, няма нужда от ремонт или подмяна на вече съществуващи в къщата ви компоненти. В основата на Нет.Хоум продуктите е Powerline-базиран протокол за изграждане на мрежи, при който сигналите за управление се изпращат по силовата мрежа (инсталацията за ток), без да е необходимо прекарване на нови кабели.

Тези продукти позволяват управление на токови вериги, осветление, отопление, както и на други електрически устройства по наличната мрежа за ток. С това отпада необходимостта от скъпо струващо окабеляване. Дори и при внезапно спиране на тока Нет.Хоум продуктите могат да комуникират, като по този начин осигуряват по-голяма сигурност.

Управлението може да се осъществява и отдалечено с помощта на налични в търговската мрежа ключове, бутони, сензори, дистанционни управления, мобилни телефони и компютри. При това не се налага подмяна на съществуващите компоненти, като ключове, бутони и контакти. С това всеки има възможността да обзаведе своето жилище "умно" по свой вкус.

Нет.Хоум продуктите се инсталират лесно и ... се отстраняват лесно. Ето защо те са подходящи за използване дори когато живеете под наем. Щом решите да се преместите, просто взимате домашната си автоматизация с вас в новото жилище. Всичко е толкова просто! Инсталцията на Нет.Хоум продуктите се извършва обикновенно от електротехник. Тя е лесна и за това е евтина.

С Нет.Хоум системата за автоматизация може да пестите енергия и разходи и същевременно да живеете по-сигурно, модерно и комфортно.

„Умните къщи” са представени за първи път през 1985 година в САЩ от Националната жилищна асоциация. Днес, контролирането на осветлението, отоплението, климатичната, вентилационната и системата за сигурност никога не е било по-лесно. Компаниите, които произвеждат устройства за автоматизация, са постигнали голям напредък в технологиите за инсталация и управление на системите. Възможността да контролираш дадено жизнено пространство посредством мобилния си телефон или компютъра вече е достъпна и напълно постижима. САМО НИ ПОПИТАЙТЕ!  
----------------------------------------------------------------
Фирма „Електро Груп” ЕООД е специализирана в областта на електромонтажното строителство. Фирмата предлага качествена изработка и монтаж на ел. инсталации-ниско, средно и високо напрежение в обществено-административни, жилищни и промишлени сгради.  Компанията се налага в областта на енергетиката, със своята компетентност и качество на извършената работа. „Електро Груп” ЕООД разполага  с модерно оборудване и цех за изработка и окомплектовка на ел.табла и нестандартно оборудване. За качеството на предлаганите услуги „Електро Груп” ЕООД гарантира с висококвалифициран персонал с богат професионален опит и умения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар