вторник, 24 април 2012 г.

Последната тема за април в Училище „Родители“ – Русе поставя началото на „Училище с продължение“


В 18.00 часа – „Ранно детско развитие“ – тема с психолог
На 25-ти април (сряда) ще се проведе последното за месец април занятие на „Училище Родители“ в Мега Мол Русе. То ще започне в необичаен час – 18.00 ч. и ще постави началото на инициативата „Училище с продължение“, която е насочена към родители, с вече подрастващи деца.

Лекцията ще води психологът на училището – Веселина Тончева, а темата ще бъде: „Ранно детско развитие“. Занятието отново е безплатно и достъпно за всички родители, които искат да възпитат децата си по най-добрия начин и да общуват с тях правилно, за да им помогнат да се изградят като личности.

Важно е не само раждането, но и последващото отглеждане на малчугана. Именно затова Димитрина Върбанова, основател и ръководител на Училище „Родители“ – Русе, ще предлага веднъж месечно теми за всички родители, които вече възпитават и отглеждат  децата си. 

Очаквайте скоро програмата на Училище „Родители“ – Русе за май месец. Полезните теми, презентации и съвети ще продължат! 

За актуална информация от Училище „Родители“ – Русе следете www.zavasroditeli.com.

За да се запишете за участие в безплатното Училище за бъдещи родители, изпратете мейл на адрес almapr@abv.bg с името си или се обадете на тел. 0887999987.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар