понеделник, 30 април 2012 г.

Училище "Родители" - Русе гостува в Силистра


Училище „Родители“ – Русе отново ще гостува в Силистра след известно прекъсване. На 3 май 2012 г. от 11 часа в стая 204 в Младежкия дом ще се състои първата лекция за тази година на Училището, основано и ръководено от Димитрина Върбанова. Темата ще бъде „Подготовка за раждането и първи грижи за новороденото“, а посещението е напълно безплатно!




Поканени са всички бъдещи майки и татковци, които се вълнуват от предстоящото раждане, за да научат повече информация за него, да добият спокойствие и увереност.   Занятията на Училище «Родители» - Русе са безплатни и ще се провеждат всеки месец. Водещият лектор -  Димитрина Върбанова, ще запознава  родителите в детайли с вички стъпки, които трябва да предприемат, за да посрещнат новороденото в дома си и да се грижат за него правилно и с нужното спокойствие.

На 25 март Училище „Родители“ – Русе отбеляза с празненство своя седми рожден ден.  През седемте години на съществуване Училището прие и обучи повече от 2500 русенски семейства, които избраха да бъдат отговорни родители и да се подготвят за отглеждането на своята рожба. От тях 265 семейства са посетили лекциите отново, в очакване на второто си дете. Благодарение на предварителната подготовка 95% от майките, обучени в училище „Родители“, кърмят своите бебета.


За актуална информация от Училище „Родители“ – Русе следете www.zavasroditeli.com.

За да се запишете за участие в безплатното Училище за бъдещи родители, изпратете мейл на адрес almapr@abv.bg с името си или се обадете на тел. 0887999987.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар