четвъртък, 26 юли 2012 г.

Магията на кърменето в Училище „Родители“


На 1-ви и 2-ри август „Училище Родители“ – Русе ще отбележи Световната седмица на кърменето с безплатни лекции и демонстрации в Мега Мол Русе.

В сряда (1-ви август) от 11.00 часа на втория етаж на търговския център до магазин Хиполенд ще се проведе първата лекция на тема „Въпроси и отговори за кърменето“ с водещ лектор Димитрина Върбанова, основател и ръководител на „Училище Родители“ – Русе. Бъдещите и настоящи майки кърмачки ще могат да зададат своите въпроси и да получат компетентни съвети и помощ.
Майките ще научат, защо кърменето е най-естественият начин за хранене на детето от раждането до едногодишна възраст. Ще разберат, защо кърмата е най-добрият източник на хранителни вещества и антитела, които укрепват здравето на бебето и му помагат в борбата с алергиите.

На 2-ри август (четвъртък) отново в 11.00 часа ще започне лекцията „Кърмене – практични съвети, споделен опит“, на която гост-лектор ще бъде Елена Василева, училище „Ма-Ма“ София. Тя ще разясни физиологията и техниките на кърмене, както и ще отговори на всички въпроси, свързани с лактацията. Поканени са майки, кърмили децата си, за да разкажат на бъдещите мами своите кърмачески премеждия и успехи.   

Училище „Родители“ – Русе ще поднови безплатните си лекции през септември месец, като ще продължи да организира и „Училище с продължение“ съвместно с психолога Веселина Тончева.    
За актуална информация от Училище „Родители“ – Русе следете www.zavasroditeli.com.



За да се запишете за участие в безплатното Училище за бъдещи родители, изпратете мейл на адрес almapr@abv.bg с името си или се обадете на тел. 0887999987.

Няма коментари:

Публикуване на коментар