четвъртък, 2 август 2012 г.

Известният психолог Еленко Ангелов със семинар в Русе


На 23-ти септември от 11.00 часа в конферентната зала на ресторант „Киното“ ще започне целодневният семинар на психолога Еленко Ангелов „Рецепти за лично щастие“. Семинарът е част от националното турне на психолога, което преминава при голям интерес.

Познат повече с конспиративните си теории за света, психологът ще разкрие пред присъстващите на семинара на какво е способна силата на мисълта, как работи законът за привличането. Той ще даде „вкусни рецепти“, с които всеки човек да може сам да определя своето настояще и бъдеще. Еленко Ангелов ще сподели правилата за практичното и правилно прилагане на положителното мислене и действия, за да работи „Законът за привличането“.

Със специална аура камера ще бъде снимана аурата на всеки един от участниците, който пожелае. Психологът ще даде разяснения относно формата и цветовете на аурата. Участниците в семинара на Еленко Ангелов ще научат и интересна информация относно вредните вещества(глутамат, аспартам), които се съдържат в храната, която консумираме и ще даде съвети как да ги избягваме. Вкусните рецепти за лично щастие ще заредят всеки с мотивация за правилни действия и за постигане на силна интуиция.
Стилът на Еленко Ангелов, изпъстрен с много хумор и практични съвети към съвременния човек, ще направи рецептите за лично щастие още по-интересни и семинарът ще бъде освен полезен, и забавен. 

Билети за семинара вече се продават и може да бъдат закупени от спортен магазин ЯКО, фризьорски салони „Нина Йорданова“, ресторант КИНОТО или на телефони 08999 314 97, 0888 46 7749. Повече за семинара и за Еленко Ангелов тук - http://elenkovruse.weebly.com.

Медийните партньори, подкрепили събитието са: Арена медия, Нетуоркс България и в-к Утро. В аптеки Оптима може да намерите плакати с информация за семинара, а Сити Арт Хотел любезно ще подслонят Еленко Ангелов в своите луксозни стаи с уникална атмосфера.

Еленко Ангелов е познат най-вече с редовните си рубрики за "Силата на мисълта", "Теории и факти на родната и световна конспирация", "ВИП преживяване с Еленко Ангелов - Вашето Извънредно Паранормално преживяване" в последните два сезона в „На кафе” с Гала, и многобройните си медийни изяви – над 200 предавания.
Психологът е автор на трилогията „Най-голямата Истина” - „Лека Нощ Нещастие” III, „Добро Утро Щастие” I и „Добър Ден Всичко” II. На всяка една от трите книги на началната страница, както и на задната корица с приветлив шрифт и цвят стои следното предупреждение: "Внимание! Настоящата информация не е за масова консумация и за глупаци!" Тези книги са само за хора, пожелали да погледнат на света с други – по-трезни очи. Еленко е и автор на „Рецепти за лично щастие и мотивация”. Книгата е посветена на "силата на мисълта" и практичното правилно позитивно мислене. В нея може да се намерят много достъпни, лесни техники за медитация и релаксация, както и много вкусни съвети за постигане на лично щастие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар