събота, 15 септември 2012 г.

ИНФО за модерни родители - новото списание на Русе


На 5-ти септември стартира първият брой на ново онлайн списание, насочено към модерните родители в Русе. Може да го намерите в Интернет на адрес www.zavasroditeli.com.

Списанието „ИНФО за модерни родители“ ще се разпространява и чете онлайн, за да улесни достъпа на аудиторията до интересната  и полезна информация.
Списанието се обръща към модерните родители, които не робуват на клишета и са готови да израстват емоционално и психически заедно със своите деца. ИНФО търси поколението родители, които следят новото и актуалното, живеят активно и не се притесняват да включат децата си в интересни предизвикателства; родители, които се стараят да бъдат приятели с децата си и да не ги изолират от своя живот. Родители, които не пренебрегват и своите собсвени нужди, интереси и забавления.

В списанието ще може да се прочете полезна информация относно бременност, раждане и отглеждане на детето. Възпитанието и семейните отношения също намират място на страниците на „ИНФО“, както и актуален за месеца културен афиш.

Бизнесът в Русе също ще бъде представен със своя рубрика. В блиц интервю ще прочетете откровенията на наши съграждани, решили да градят и разширяват своя бизнес именно тук, предоставяйки възможност за развитието на града ни. 

В „ИНФО за модерни родители“ има и интересни игри, и конкурси с атрактивни награди, както и много полезни статии от различни специалисти.

Четете ИНФО, за да отгледате здрави, щастливи и успешни деца, за да запълните приятно свободното си време, за да получите актуална информация или просто, за да се забавлявате!  

И помнете „Няма щастливи деца с нещастни родители!“ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар