вторник, 4 септември 2012 г.

Училище „Родители“ стартира сезона на ново място


След кратка лятна ваканция Училище „Родители“ – Русе отново ще отвори врати, но вече на нов адрес. На 5 септември от 11 часа е първата лекция за сезона в „Синия салон“ на хотел Дунав. Училището отново е безплатно за всички бъдещи майки и татковци, решили да се информират и подготвят за появата на новия член в семейството.

Темата на първата безплатна лекция ще бъде „Физиологичното раждане“, а лекторът Димитрина Върбанова ще разясни на жените предимствата на естествената родова дейност. Те ще научат повече за факторите, които оказват влияние върху нормалния ход на раждането, какви трябва да са размерите и теглото на бебето, разположението му, както и органите на родилката, които подпомагат и участват в раждането.

Бъдещите майки ще научат колко важно е дишането при физиологичното раждане. Тези от тях, които желаят да овладеят тънкостите на дихателните техники, ще имат възможност да посещават специална гимнастика за бременни. Тя ще се провежда в търговски център „Дунав“, 2 етаж в спортния салон: вторник и петък от 10.00 часа, вторник и четвъртък от 18.00 часа и събота от 10.00 часа, само с предварително записване. 

И на новото си място - „Синия салон“ на хотел Дунав, Училище „Родители“ – Русе ще продължи с безплатните си лекции всяка сряда, с гост-лекторите, интересните и полезни теми за бъдещи и настоящи родители. 

За актуална информация от Училище „Родители“ – Русе следете www.zavasroditeli.com или http://www.facebook.com/UchilishteRoditeliRuse.

За да се запишете за участие в безплатното Училище за бъдещи родители, изпратете мейл на адрес almapr@abv.bg с името си или се обадете на тел. 0887999987.

Няма коментари:

Публикуване на коментар