понеделник, 26 март 2012 г.

Как училище "Родители" стана на седем години

Днес, 25 март - на Благовещение, Училище "Родители" - Русе отпразнува своя седми рожден ден. Третият етаж на Мега Мол Русе се изпълни с усмихнати дечица и родители, дошли да поздравят и да засвидетелстват благодарност към Димитрина Върбанова - основател и ръководител на училището. 

Димитрина Върбанова изказа специални благодарности на Община Русе и на Областната управа за подкрепата през годините и заяви, че това е сериозен знак на разбиране към русенските семейства. Отбелязан беше и приносът на всички спонсори и партньори, подпомагали дейността на училището.

С много музика, танци и игри децата се забавляваха както подобава на един рожден ден. Анелия Йорданова, актьор от група за детски театър КАМИЛА, направи импровизиран карнавал за малчуганите, като включи във веселбата и най-малките от тях. Парти магазин "Марти" осигури цветните балони за купона, а фото студио "Фотограф" - снимките. Децата се почерпиха с бонбони, близалки от NUK и минерални водички "Девин". Гостите разгледаха импровизирана фото изложба със снимки на бебчета и вече пораснали деца, отглеждани със съветите на Димитрина Върбанова. Майки донесоха още снимки и архивът ще продължава да набъбва.

Благотворителната акция по събирането на бебешки дрешки за отделението за новородени продължава. Днес, семейство, пристигнало чак от Кубрат, донесе чисто нови дрешки за дарителската кампания.  

Снимки от събитието може да намерите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар