събота, 18 август 2012 г.

Радио ENERGY и PUMA представят: Най-бързия човек в Русе!

Утре (неделя), 16.00 часа - старт! В парка PUMA и Radio NRJ ще търсят най-бързия човек в Русе! Елате да се забавлявате, да пийнете свежи коктейли и да спечелите награди! :)


Радио ENERGY и PUMA продължават да търсят най-бързия човек в България!

Най-бързият спортист в света - Юсеин Болт, тича с нечовешката скорост 43, 93 км/ч!

След две забавни, но и напрегнати състезания в София и в Пловдив, където най-бързите спринтьори развиха скорости съответно от 35, 02 км/ ч и 29, 53 км/ ч , да се готвят русенци!

Националната кампания Най-бързият месец на планетата/ FAASTEST MONTH ON EARTH продължава със спринт в Парка на Младежта в Русе на 19 август, който се провежда със съдействието на община Русе. Жителите на крайдунавския град да се готвят за старт точно в 16ч. Всеки, който вземе участие в най-големия SPEED TEST, правен в България, ще разбере каква скорост може да развие за 30 метра, а на финала ще получи и подарък от PUMA!

Освен спринта, очаквайте специален кръг с журналисти, както и още много забавни категории: бягане с плавници, бягане по двойки, бягане на заден ход, най-бърз сервитьор и много други! В допълнение, екипът на радиото, PUMA и домакинът на най-бързото събитие в Русе -  Александър Сано, ще черпят с коктейли участниците в Парка на Младежта цял ден!

Финал на олимпийските игри Радио ENERGY и PUMA ще сложат със SPEED TEST на 25 август във Варна на входа на Морската градина при Фестивалния комплекс. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар